TRAUMA ZA CIJELI ŽIVOT / Djevojčica brutalno silovana u muškom zatvoru

Image
Foto: PHOTOS.COM

Policija u sjevernom Brazilu istražuje prijavu 14-godišnje djevojčice koja tvrdi da je višestruko silovana u muškom zatvoru.

20.9.2011.
20:00
PHOTOS.COM
VOYO logo

Djevojčica, nakon što je provela protiv svoje volje četiri dana u muškom zatvoru, uspjela je pobjeći i otići do prve policijske postaje.

Nesretna djevojka tvrdi kako su je neprestano drogirali, tukli i silovali u zatvoru nedaleko od grada Pare, prijestolnice pokrajine Belem.

Mladoj Brazilki je navodno na plaži prišla djevojka i pitala je želi li raditi, a njoj se učinilo zanimljivim zaraditi dodatni džeparac.

Žena nije precizira o kakvom se poslu radi, no djevojka nije ni pomislila kako bi mogla završiti kao zatvorska prostitutka.

Glasnogovornik zatvora je potvrdio kako je upravitelj i još 18 osoba već otpušteno, a snage sigurnosti i reda još istražuju cijelin slučaj. Optužnice će tek biti podignute.

Ovo ne bi bio prvi i jedini slučaj silovanja maloljetnica u zatvorima u Brazilu. Naime, 2007. godine 15-godišnjakinja je bila tjednima zarobljena i zlostavljana u ćeliji sa 21 muškarcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo