ima neka tajna veza? / 'Milanović i Bajić bi htjeli ostati u foteljama, a to ne zaslužuju'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL/RTL

Laburist Branko Vukšić istaknuo je kako je tajnovito skidanje s dnevnog reda glasovanja o izvješću o radu glavnog državnog odvjetnika dokaz da nešto nije u redu.

12.2.2014.
13:02
Patrik Macek/PIXSELL/RTL
VOYO logo

Hrvatski laburisti su danas u Saboru održali konferenciju za medije na temu Bajić i Milanović: Ima neka tajna veza?, na kojoj su problematizirali skidanje s dnevnog reda glasovanja o izvješću o radu glavnog državnog odvjetnika.

"U petak je skinuto glasovanje o Bajićevom izvješću koje inače kasni godinu dana. Po prvi put se očito ne zna što bi se učinili s glavnim državnim odvjetnikom", kazao je Branko Vukšić.

"Najviše kalkulira Milanović, a koalicija šuti. Svi su nezadovoljni, ali šute. I Bajić bi htio ostati u fotelji do 2020. godine. To je čak jednom i rekao, a s druge strane i Milanović bi htio ostati u svojoj fotelji. Oboje žele ono što ne zaslužuju", naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vukšić je istaknuo kako HDZ šuti jer je ipak Bajić bio blagonaklon prema njima dok su bili na vlasti.

"Pritisci su veliki. I pritisci tajkuna i podzemlja, i svih onih kojima je Bajić na pladnju nosio izvješće. Bajić je do sada progonio i progoni najprimitivniji sloj političara. Njih treba progoniti, ali ne samo njih", rekao je.

"HAC, HEP, INA, Dioki, Kamensko - zna se da tamo ima svega, ali nitko ih ne dira! Zagreb, on je velom tajni obavijen. Javna poduzeća su i dalje bankomati moćnika", zaključio je Vukšić.

Na upit tko bi inače razotkrivao bogate i utjecajne za 16.000 kuna, Vukšić je odgovorio kako se zna kome Bajić još podnosi izvješća - američkom veleposlanstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo