ozlijeđeno 20 osoba / Zbog tučnjave na autocesti kod Otočca uhićena 104 navijača

Image
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

Od 104 uhićena navijača, nad kojima se u Otočcu i dalje provodi kriminalističko istraživanje, 57 je pripadnika Torcide, a 47 BBB-ovaca, izjavila je Hini policijska glasnogovornica Maja Brozičević.

17.4.2014.
14:03
Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Zbog jučerašnje masovne tučnjave navijača zagrebačkog Dinama i splitskog Hajduka na autocesti kod Otočca uhićena su čak 104 izgrednika, doznaje se u ličko-senjskoj policiji.

Od 104 uhićena navijača, nad kojima se u Otočcu i dalje provodi kriminalističko istraživanje, 57 je pripadnika Torcide, a 47 BBB-ovaca, izjavila je Hini policijska glasnogovornica MajaBrozičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tučnjavi je ukupno ozlijeđeno 20 osoba, a šest ih se još nalazi u bolnicama - dvojica su hospitalizirana u Ogulinu, jedan u Gospiću i trojica u Rijeci.

Brozičević je dodala da od ozlijeđenih nitko nije u životnoj opasnosti, iako su dvojici ustanovljene teže ozljede, dok za dvojicu još nemaju informacija jesu li teže ili lakše ozlijeđeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornica je opovrgla jučerašnje informacije da je u masovnoj tučnjavi stradao i jedan slučajni prolaznik. "Svi ozlijeđeni su navijači, no vjerojatno je netko od njih kazao da se na mjestu tučnjave našao slučajno", rekla je Brozičević.

U izgredu je uništeno ukupno devet vozila – tri kombija u vlasništvu Torcidaša te pet kombija i jedan automobil u kojem su bili BBB-ovci. Osim toga, uništena je i rampa na naplatnim kućicama pa će protiv 104 uhićena uz kaznene prijave policija podići i niz prekršajnih za razne vrste nedjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo