Josipović vs. milanović / 'Ne znam je li to bila uvreda, to morate pitati premijera!'

'Vi znate da se ja zalažem za etične vrijednosti...', komentirao je Josipović, a na pitanje je li to uvreda odgovorio je vrlo rezervirano te se nije dao uvući u polemiku: 'Ne bih, to morate pitati premijera'.

23.4.2014.
13:32
VOYO logo

Predsjednik Republike Hrvatske IvoJosipović komentirao je jučerašnju premijerovu izjavu o funkciji predsjednika.

Podsjetimo, predsjednik Vlade Zoran Milanović sudjelovao je u utorak na svečanoj sjednici Županijske skupštine u Mariji Bistrici te uz prigodni govor kazao sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Netko je ovdje rekao i oslovio me kao predsjednika. Nisam predsjednik i nikad neću bit predsjednik Republike Hrvatske iz niza razloga, a jedan od njih je što vam moram govoriti istinu. Mogu je i prešutjeti".

"Predsjednik ne smije lagati, ali ne mora reći svu istinu. I dobro je da je tako. A istina je takva da je ljudi u politici ne vole čuti i nikad je neće voljeti čuti. I zato moj posao nije da budem popularan i voljen, nego da se otrijeznimo i shvatimo što je istina", zaključio je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vi znate da se ja zagovornik etike po kojoj svaka javna osoba, a i privatna, mora govoriti istinu i mora predano služiti ljudima koji su je izabrali", komentirao je Josipović, a na pitanje je li to uvreda odgovorio je vrlo rezervirano te se nije dao uvući u polemiku: "Ne bih, to morate pitati premijera"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo