urušila se četverokatnica / U blizini slavnog austrijskog dvorca odjeknula eksplozija!

Image
Foto: Screenshot (YouTube)

Na četverokatnici koja se nalazi na toj adresi se urušio krov te zadnja dva kata, a popucali su i prozori na okolnim zgradama.

26.4.2014.
15:55
Screenshot (YouTube)
VOYO logo

Jedna je osoba poginula, a spasilačke ekipe su nakon osam sati napora izvukle 48-godišnju ženu ispod ruševina zgrade u Beču urušene snažnom eksplozijom ispod koje su ranije izvukle 13 ozlijeđenih osoba, objavile su policija i vatrogasci.

Devetnaestgodišnji mladić preminuo je pošto je izvučen iz ruševina, pet sati nakon eksplozije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon gotovo osam sati napora vatrogasci su ispod ruševina izvukli 48-godišnju Adinu Mircioane, koja nije zadobila teške ozljede i prebačena je u bolnicu, objavila je policija.

Među 13 osoba koje su ranije bile izvučene ispod ruševina i hospitalizirane su jedna je teško ozlijeđena, rekla je glasnogovornica policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Eksplozija je bila jako snažna", rekao je glasnogovornik vatrogasaca Gerald Schimpf za austrijsku agenciju APA. Dodao je "ne znamo još što se dogodilo".

Snažna eksplozija odjeknula u subotu oko 10:10 sat i bečkoj ulici Mariahilferstrasse 182. Na četverokatnici koja se nalazi na toj adresi se urušio krov te zadnja dva kata, a popucali su i prozori na okolnim zgradama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mariahilfer Straße je subotom vrlo prometna jer se radi o dijeli grada punom različitih prodavaonica. Nalazi se u blizini znamenitog dvorca Schönbrunn koji je stoljećima bio dom austro-ugarske carske obitelji Habsburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo