HDZ O SMJENi LINIĆA / Karamarkov komentar: 'Oni su prevarili narod i dalje ga varaju'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'U situaciji kada nam EK govori da ćemo još gore živjeti, ova Vlada sebi dopušta da se bavi unutarstranačkim obračunima. Ovo je Vlada koja proizvodi afere, a po sistemu držite lopova, stalno optužuje HDZ', rekao je šef najjače oporbene stranke.

6.5.2014.
13:11
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik HDZ-a TomislavKaramarko komentirao je smjenu SlavkaLinića kazavši da je ovo vrhunac i epilog dugog sukoba ministra financija i premijera, dokaz da je Vlada neozbiljna i nedorasla.

"U situaciji kada nam EK govori da ćemo još gore živjeti, ova Vlada sebi dopušta da se bavi unutarstranačkim obračunima. Ovo je Vlada koja proizvodi afere, a po sistemu držite lopova stalno optužuje HDZ", rekao je Karamarko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Linić i premijer su krivci na isti način zbog politike koju vode, nabijanje poreza, to je ista politika", dodao je.

"Premijerova izjava o varalicama u HDZ-u je izjava u skladu s njegovim neprihvatljivim izričajem za javnost. Oni su prevarili narod i i dalje ga varaju. Pozivam ih da do kraja mandata, bez obzira kada se održe izbori, da se uozbilje i posvete vođenju države. To ne znači da ne tražimo i dalje prijevremene izbore. Bilo bi dobro da svi skupa oni kolektivno odu", izjavio je predsjednik HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako je dobro pitanje u kakve se zavrzlame ušlo sa Zakonom o predstečajnim nagodbama. Svakako ćemo o tome i dalje javno razgovarati", zaključio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo