nema iznenađenja / 'Ako mi ne vjeruju, neka me izbace, ali Slavko Linić nikada ne laže'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Uoči Predsjedništva SDP-a, bivši ministar financija Slavko Linić priznao je kako se ne bi začudio ako ga danas izbace iz stranke.

4.6.2014.
11:57
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Odmetnuti bivši ministar financija Slavko Linić stigao je u srijedu prije podne u Sabor. Prisutnim novinarima je opovrgao da je ikada rekao kako ga je SOA pratila.

"Nikad nisam ni rekao da me SOA pratila, tako da nisam iznenađen izvješćem. Ako ja imam problem s policijom, tražit ću od Odbora za nacionalnu sigurnost, trebam vidjeti koja ću imena staviti na popis", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan da komentira nagađanja kako će danas biti izbačen iz SDP-a na Predsjedništvu stranke, Linić je odgovorio kako ga takav rasplet situacije ne bi iznenadio.

"S obzirom da čujem što govore kolege iz stranke, to me ne bi iznenadilo. Ako mi ne vjeruju, neka me izbace, ali Slavko Linić nikada ne laže", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li danas Predsjedništvo SDP-a izbaciti Linića iz stranke?

Uoči konačnog obračuna: Tko je za, a tko protiv izbacivanja Linića?

SOA tvrdi da nije pratila Linića, nadzirao ga PNUSKOK?

Ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović također se danas osvrnuo na današnje Predsjedništvo stranke, ali i obračun Milanovića i Linića. On je rekao kako će se na Predsjedništvu SDP-a razgovarati o izbornim rezultatima, ali i svim ostalnim temama koje su važne za budućnost stranke.

"Ne vidim sukob Milanovića i Linića. Vidim samo jednu osobu koja u tome sudjeluje, o tome isto stranka mora raspraviti na svojim tijelima", osvrnuo se na aktualnu situaciju u stranci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo