Šokantne snimke / Tukle djecu u vrtiću, ulijevale im vino i kavu u sok

Image
Foto: Youtube

Osoblje jednog vrtića u Rumunjskoj zaboravilo je ugasiti sigurnosne kamere pred vrijeme spavanja, što im se debelo obilo u glavu. Naime, jedan od roditelja ulogirao se i na snimci vidio šokantne postupke odgajateljica u vrtiću, koje su zlostavljale djecu.

29.7.2014.
9:58
Youtube
VOYO logo

Roditelji čija djeca pohađaju jedan od vrtića u Rumunjskoj šokirali su se nakon što su vidjeli što su zabilježile sigurnosne kamere postavljene u vrtiću.

Kamere su bile upaljene svakog dana od 9 ujutro do podneva, a roditelji su se mogli ulogirati u sustav i putem njih gledati aktivnosti svoje djece u vrtiću. No, jednog je dana osoblje zaboravilo ugasiti kamere, a majka se slučajno ulogirala i vidjela šokantan prizor koji su kamere bilježile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, odgajateljice su u vrtiću na djeci koja nisu htjela spavati primjenjivale rigorozne mjere: tukle su ih, gurale i navlačile po podu, a svako su im jutro u sok ulijevale kavu kako bi se lakše probudila, dok su im navečer radi lakšeg utonuća u san ulijevale vino.

Usprkos otkrivenim nedaćama, vrtić još uvijek normalno radi zbog 'rupe u zakonu', a usput rečeno, nema ni licencu, no nitko u vezi toga nije ništa poduzeo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo