Neodgovorna majka / Ostavila djecu u automobilu dok je oralno zadovoljavala muškarca

Image
Foto: Police

Američka 25-godišnja državljanka Princess Marks uhićena je u petak nakon što je policija pronašla njeno dijete samo u upaljenom automobilu zatvorenih prozora, a kasnije je ustanovljeno kako je djevojka oralno zadovoljavala muškarca u njegovom automobilu.

30.7.2014.
17:34
Police
VOYO logo

Princess Marks uhićena je nakon što je ostavila djecu u upaljenom automobilu na parkiralištu ispred dućana u Louisiani, jer je u to vrijeme oralno zadovoljavala dečka u drugom automobilu na istom parkiralištu, piše Daily Mail.

Policija je djevojku pitala je li iz njegovog automobila mogla vidjeti djecu kako bi pazila na njih, a ona je priznala da nije jer je oralno zadovoljavala dečka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djeca su pronađena uplakana u automobilu upaljenog motora i podignutih prozora.

''Oboje djece je vrištalo i plakalo, a tek nakon što su policajci 15 minuta pokušavali smiriti djecu, pojavila se njihova majka'', rekla je policajka Kim Myers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospođa Marks je optužena zbog napuštanja djece, a iz pritvora je puštena nakon što je platila 5.000 dolara jamčevine. Za njezinu djecu u starosti od pet i sedam godina skrbništvo je preuzela rodbina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo