Tko će kamo? / Usred najvećeg vanjskog duga ikad, Vlada odlazi na godišnji!

Uslijed velikih problema u obliku najvećeg vanjskog duga otkako je države i potrebe za novim rezanjima u proračunu, Vlada odlazi na godišnji odmor.

30.7.2014.
18:50
VOYO logo

Došlo je vrijeme i za to: Markovu trgu na dva će tjedna reći doviđenja i polako se spremiti za ljetne radosti, naravno, ako im meteorološke okolnosti to dozvole.

''Kako mi se sad čini bit će malo manje vremena za kupanje, a malo više vremena za gledanje rebalansa'', izjavio je premijer ministar uprave Arsen Bauk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bavio se rebalansom ili ne, premijer Milanović odmor će provesti na Hvaru u Vili Kovač, državnoj rezidenciji u kojoj je nekad ljetovao bivši predsjednik Republike Stipe Mesić.

Dok premijer bude na Hvaru, prva potpredsjednica odmarat će u svojoj vikendici u Istri. Milanka Opačić već godinama ljetuje u Dubrovniku, kamo će i ovog ljeta, a Branko Grčić odmarat će u Splitu, gdje će osim mjesta na plaži tražiti i slobodan - teniski teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No ljeto, kažu, ipak nisu rezervirali samo za uživanje.

''Za sve nas će ovo biti radno ljeto, imamo obaveze u ministarstvu, osim toga, gdje god da jesmo, dobivamo podatke radimo kao da smo i u ministarstvu'', komentira Mirando Mrsić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osjećaj kao da je u ministarstvu Mrsić će imati u Brelima, ministar financija o rebalansu će razmišljati na Pelješcu, Arsenu Bauku destinacija je Brač.

Gdje je očito dobro, jer na Braču već godinama ljetuje i ministar pravosuđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Pa bit će svake godine isto, na istom mjestu s obitelji, i to je to, ništa novo i ništa drugačije'', komentira Orsat Miljenić.

Ništa novo ni kod HNS-ovih ministara, Ivan Vrdoljak već godinama ljetuje na Krku, dok Anka Mrak Taritaš jedri, ove godine po srednjem i južnom Jadranu. IDS-ov DarkoLorencin, pak, ostaje vjeran Istri i aktivnom odmoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo im ljeto radno ili poluradno, odmor će trajati dulje od dva tjedna: iduća sjednica Vlade zakazana je tek za 18. kolovoza.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo