Dolazi i pogoršanje / Vrijeme konačno ulazi u stabilniji ciklus, no babljeg ljeta neće biti

Sljedećih dana očekuje nas sunčano vrijeme. Posebice na moru gdje će se u suncu uživati sve do kraja tjedna. Na kontinentu će se, kako tjedan bude odmicao, i vrijeme lagano kvariti. Svi se nadaju babljem ljetu i toplom rujnu, međutim prognostičari kažu - neće biti tako.

27.8.2014.
19:12
VOYO logo

Nakon pljuska  Riječani jedva čekaju razvedravanje i pokoju zraku sunca.

Splićani, pak, uživaju na suncu uz kavu. Nadaju se lijepom vremenu i zbog Hajdukove utakmice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I meteorolozi najavljuju nekoliko lijepih dana.

Sunčano će biti na moru, ali i na kopnu. Međutim, kako tjedan bude odmicao, i vrijeme će se pogoršavati. Iako će biti sunčano, temperature neće biti izrazito visoke, a na Jadranu će se prisjetiti udara bure.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Sutra će u cijeloj zemlji biti pretežno sunčano, ali ne smijemo zaboraviti na svježa jutra na kopnu. Mjerit će se samo 10, 11 stupnjeva. Na moru će puhati umjerena i jaka bura, a podno Velebita su mogući i olujni udari'', najavio je meteorolog Nikola Vikić Topić.

Kad su srpanj i kolovoz već bili toliko kišoviti, Zagrepčani se nadaju sunčanom i toplom rujnu, ali rujan ipak priprema niz neugodnih iznenađenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klimatolog Krešo Pandžić najavljuje: ''Očekuje se i dalje relativno vlažno vrijeme, osobito na Jadranu. Temperature bi trebale biti oko prosjeka ili čak nešto niže.''

Prema najavama tako neće biti ni babljeg ljeta na koje smo naviknuli. Zato sve sunčane dane koji nas očekuju u ovom tjednu treba dobro iskoristiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo