ulazi u utrku? / Anto Đapić: I desnica treba imati svog kandidata za predsjednika

Image
Foto: Youtube

Predsjednik osječkog Gradskog vijeća Anto Đapić najavio je kako bi se mogao kandidirati za predsjednika. Iako i sam smatra kako bi mu šanse za eventualnu pobjedu bile minimalne, kaže kako bi volio čuti odgovore svojih protukandidata na 'određena pitanja' koja bi im postavio.

20.9.2014.
16:52
Youtube
VOYO logo

Anto Đapić, bivši saborski zastupnik i predsjednik osječkog Gradskog vijeća potvrdio je sve češće kalkulacije o mogućem uključenju u utrku za predsjednika. 

Iako i sam smatra kako bi njegove šanse za eventualnu pobjedu bile minimalne, ipak kaže kako bi volio čuti odgovore svojih protukandidata za 'određena pitanja' koja bi im postavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Desnica jednostavno nema kvalitetnog kandidata. U slučaju kandidature protiv sebe bih imao dvije stranačke mašinerije s desecima milijuna kuna potpore. No ipak bih volio vidjeti kako bi moji protukandidati odgovorili na određena pitanja, kojima bi ih natjerao da iznesu svoja jasna ideološka i svjetonazorska stajališta. Bila bi to dobra zabava''. uvjeren je Anto Đapić.

Đapić se trenutno bavi završnim pripremama formiranja desničarske stranke na nacionalnoj razini, koja funkcionira na principu nezavisne liste, kakvom se i izborio za svoj trenutni položaj u Osijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo