SDP I HDZ ZASAD BEZ KOMENTARA / 'Neka se nitko ne ljuti, ali Zagreb mora funkcionirati bez mrlje'

Davor Bernardić, predsjednik zagrebačkog SDP-a samo je kratko komentirao uhićenje prvog čovjeka Zagreba, dok su u SDP-u i HDZ-u sve komentare ovog slučaja 'prebacili' za ponedjeljak.

19.10.2014.
22:04
VOYO logo

"Neka se nitko ne naljuti, ali Zagreb je najvažniji grad Hrvatske i mora funkcionirati bez mrlje", izjavio je predsjednik zagrebačkog SDP-a i potpredsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić, komentirajući za Hinu uhićenje zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandić, predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodana Ljubičića, suvlasnika CIOS-a Petra Pripuza i drugih.

Iz zagrebačkog SDP-a večeras su poručili kako će cijeli slučaj dodatno komentirati sutra, kada se institucije Republike Hrvatske službeno oglase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I u HDZ-u je večeras rečeno da će sutra kada će oni i cjelokupna javnost imati više informacija, komentirati ta uhićenja.

Glasnogovornica HDZ-a Dajana Antonija Bebek rekla je da večeras iz izvještaja medija nemaju dovoljno saznanja da bi mogli komentirati uhićenja Milana Bandića i drugih. U HDZ-u očekuju da će sutra biti više informacija te će komentirati uhićenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo