najvruća tema Interneta / Društvene mreže doslovce eksplodirale zbog Bandića!

Često je izjavama zabavljao javnost, sad se javnost zabavlja na njegov račun. Društvene mreže prepune su dosjetki o Bandiću, a u prostoru za komentare šire se salve smijeha korisnika interneta.

20.10.2014.
19:25
VOYO logo

"Purgerima uranio Božić".

"Koji sretnik taj Bandić. Sutra je ponedjeljak, a on ne mora na posao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije nego što su uhitili Bandića, policajci su rekli: 'Idemo delat'".

"Navodno je prije uhićenja rekao policiji: 'Što radite, idite doma, čuvajte djecu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autori dosjetki na društvenim mrežama danas izgleda nisu izlazili na svježi zrak. Gradom su uglavnom prolazili Zagrepčani kojima komentari o Milanu Bandiću baš i nisu previše duhoviti.

"Bez obzira na sve njegove afere i sve, mislim da to baš i nije OK s jedne strane, a s druge strane svatko ima svoje nekakvo veselje makar to bilo zbog uhićenja", kaže jedan od građana Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ismijavanje je već nešto što prelazi granice dobrog ukusa i to je zlonamjernost nad sudbinama ljudi. Ja čak i u ovom slučaju kad je Bandić uhićen ne bih se ismijavao", dodaje drugi.

"Ne volim se ismijavati ničijoj nesreći, ničijim sudskim procesima. To je neumjesno", rekla je Sunčica iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić prima i brojne poruke potpore. Zajedničke fotografije i tople poruke uputila mu je svjetska prvakinja Sandra Perković. Facebook je danas dobio još jednu novu stranicu. Podrška Milanu Bandiću aktivna je cijeloga dana.

Image

Zagrepčani danas nisu vidjeli Bandića uživo, ali jesu na njegovoj FB stranici. Osvanula je fotografija na kojoj supruzi kupuje cvijeće nekoliko sati prije uhićenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za komentar su danas upitani brojni koji su u zadnje vrijeme surađivali s Bandićem. Među njima predsjednik Cibone koji je s nedavno od gradonačelnika dobio dio novca za spas kluba.

"Nitko ne zna od nas koje su teme. Prema tome bilo kakav komentar bio bi prejudiciranje. Ne znam je li tema Cibona, nešto drugo treće, ne znam što da vam kažem", kaže Aco Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Bandićem je zabavno i kad ne šeće slobodno gradom i kad ne govori baš sve što ga je volja. U njegovo ime, dok je iza rešetaka, progovaraju dežurni korisnici društvenih mreža.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo