vijećnik pronašao bombe / 'Ako mojoj obitelji padne i dlaka s glave, odgovornim ću smatrati Kalmetu'

Image

Zadarski gradski vijećnik Marko Pupić Bakrača u dvorištu obiteljske kuće pronašao je jutros dvije eksplozivne naprave.

21.10.2014.
12:16
VOYO logo

U dvorištu obiteljske kuće zadarskoga gradskog vijećnika Marka Pupića Bakrača jutros su pronađene dvije eksplozivne naprave, a prema prvim informacijama iz zadarske policije koja provodi očevid, još se ne zna o kakvim je točno napravama riječ.

Marko Pupić Bakrač vijećnik je Akcije mladih koji je na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća izbačen nakon više od 6 i pol sati stajanja za govornicom. Pupića je odvela policija, a nije se htio maknuti s govornice, jer mu tada u dnevni red nije uvršten prijedlog za preimenovanje Široke ulice u Kalelargu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Radio Zadar Pupić Bakrač je rekao da jedna 'naprava' nalikuje na ručnu bombu, a druga na neku vrstu mine, te da su vjerojatno tijekom noći bombe ubačene u dvorište, ali da nisu eksplodirale.

"Pa vjerojatno svi u gradu Zadru znaju koji je razlog i zašto se ovo dogodilo. Vjerojatno je ovo neka vrsta upozorenja, a ja sam sada vrlo ljut i nisam potpuno uračunljiv", izjavio je Pupić Bakrač dodajući kako na to upozorenje može samo dati svoje upozorenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako kome od članova moje obitelji padne dlaka s glave, smatrat ću odgovornim Kalmetu, Sinovčića i Zrilića te će direktno meni odgovarati", poručio je Pupić Bakrač.

U zadarskoj Gradskoj upravi rečeno je da je gradonačelnik Božidar Kalmeta na putu te da za sada nema komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo