NIJE DOVOLJNO OŠTRA / Dio HDZ-ovaca vrlo nezadovoljan Kolindinom kampanjom

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Neki članovi Predsjedništva HDZ-a zaključili su kako je kampanja predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović 'blijeda' te da treba biti 'žešća'.

22.10.2014.
10:01
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Neki članovi Predsjedništva HDZ-a ocijenili su na jučerašnjoj sjednici u Svetom Martinu na Muri da je kampanja HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović 'blijeda', rekao je večeras Hini jedan od sudionika sjednice, zatvorene za javnost, koji je želio ostati anoniman.

Ljudi su izražavali svoje nezadovoljstvo jer smatraju kako njezina predsjednička kampanja mora biti oštrija, jasnija i desnija, istaknuo je neslužbeno Hini taj sudionik sastanka Predsjedništva HDZ-a, održanog u Hotelu Spa Golfer u Termama Sveti Martin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njegovim riječima, dio Predsjedništva stranke smatra da bi HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Grabar Kitarović u kampanji trebala biti 'žešća', a kampanju bi trebalo pojačati.

Tvrdi i da je predsjednik stranke Tomislav Karamarko navodno obećao kako će o toj temi razgovarati s članovima Izbornog stožera njihove predsjedničke kandidatkinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo