potvrdio odvjetnik miljević / I Ljubičić bi na slobodu: Nudi jamčevinu od 1,4 milijuna kuna

Miljević priprema žalbu na rješenje o pritvoru te jamčevinu koju će ponuditi sudu. Uvjeren je da će sud Ljubičića pustiti da se brani sa slobode jer, kako kaže, nema šanse da bi njegov branjenik uništavao dokumentaciju ili utjecao na svjedoke.

23.10.2014.
7:38
VOYO logo

Odvjetnik Slobodana Ljubičića Kikaša, Veljko Miljević, potvrdio je da su i u srijedu provođene službene radnje, odnosno da je njegov branjenik nakratko napustio istražni zatvor i bio uz istražitelje PNUSKOK-a. Također je uvjeren kako USKOK neće uspjeti podignuti optužnicu protiv 16 osumnjičenih u aferi Agram i pokrenuti suđenje.

"Optužbe nemaju veze sa stvarnošću. Nemam druge taktike nego iznositi činjenice i ponavljati ih kao maloj djeci. Spreman sam i mogu već sada iznijeti završni govor", kaže Miljević.

 Miljević kaže kako sam Bog zna što su istražitelji tražili, no da je jasno da nije riječ o stvarima iz rješenja za pokretanje istrage, odnosno misli da traže nešto novo.

Obrana optužuje: 'Bandića je trebalo maknuti iz Zagreba!'

Sudac objavio odluku: Milan Bandić i ostali idu u Remetinec!

Miljević priprema žalbu na rješenje o pritvoru te jamčevinu koju će ponuditi sudu u iznosu od 1,4 milijuna kuna. Uvjeren je da će sud Ljubičića pustiti da se brani sa slobode jer, kako kaže, nema šanse da bi njegov branjenik uništavao dokumentaciju ili utjecao na svjedoke.

"Bio sam sa svojim branjenikom. U relativno je normalnom stanju, prvi se put od nedjelje normalno naspavao. Dogovorili smo se da ćemo se žaliti", rekao je odvjetnik Miljević.  

Nagađanja o tome da sada traže ono što nisu uspjeli ranije jer su požurili s uhićenjem zbog Ljubičićeva navodnog bježanja, Miljević je nazvao floskulama.

Ponovio je kako je njegov branjenik uhićen u dva poslijepodne, a ne u 17 i 30 kako je zapisano te da je išao s obitelji u Čatež.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo