župan u problemima / Šišljagić vozio pod utjecajem alkohola, izmjeren mu 0,71 promil

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Bio je na priredbi 'Večer vina i umjetnosti': 'Vozačku mi nisu oduzeli, nego su podnijeli prekršajnu prijavu', rekao je osječko-baranjski župan za Jutarnji list.

23.10.2014.
7:17
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Osječko-baranjski župan i donedavni predsjednik HDSSB-a, Vladimir Šišljagić, uhvaćen je prošle subote u vožnji automobila pod utjecajem alkohola. Policija je protiv Šišljagića podnijela prekršajnu prijavu, javlja Jutarnji list.

Šišljagić je za Jutarnji list komentirao ovaj događaj, potvrdivši da ga je zaustavila policija i da je vozio s nedopuštenom koncentracijom alkohola u krvi. Šišljagić se pravdao da je bio na priredbi ‘Večer vina i umjetnosti’ u osječkoj Tvrđi.

"Kušao sam vina slavonskih i baranjskih vinara i kad sam, u jednom trenutku, pošao preparkirati automobil, za mnom je krenula policija s upaljenim rotirkama. Odmah sam stao i pristao na alkotest. Imao sam 0,71 promil alkohola u krvi. Vozačku mi nisu oduzeli, nego su podnijeli prekršajnu prijavu", rekao je Šišljagić Jutarnjem listu.

Upitan kako će reagirati na najavljene zahtjeve oporbe da zbog tog incidenta, ali i zbog optužnice USKOK-a za navodno pranje novca Osječko-baranjske županije, što mu se stavlja na teret, podnese ostavku na mjesto župana, Šišljagić je za Jutarnji rekao kako će uz optužbe da je kriminalac i playboy sada vjerojatno uslijediti i da je pijanac. Ali da to ne bi komentirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo