DOŠLA DATI POTPORU / Kolinda dočekana ovacijama ispred Ministarstva branitelja

Kolinda Grabar Kitarović došla je danas iza podne pred zgradu Ministarstva branitelja kako bi dala potporu braniteljima. Dočekana je ovacijama, obišla je šator i rukovala se sa svima.

27.10.2014.
13:06
VOYO logo

Iza podneva predsjednička kandidatkinja HDZ-a došla je ispred zgrade Ministarstva branitelja gdje već osmi dan prosvjeduju hrvatski branitelji i traže trenutačne ostavke ministra Predraga Matića, njegove zamjenice Vesne Nađ i pomoćnika Bojana Glavaševića.

Kolinda Grabar Kitarović je dočekana ovacijama "kao buduća predsjednica", potom je zapalila svijeću te obišla šator i rukovala se sa svima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ-ova kandidatkinja je izjavila kako je došla da bi dala potporu braniteljima u njihovom prosvjedu.

Đuro Glogoški, predsjednik Udruge stopostotnih invalida I. skupine Domovinskog rata je izjavio kako je "svatko dobrodošao, te da ne misli kako ih se iskorištava u predizborne svrhe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u nedjelju je branitelje posjetio i predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko koji ih je pozvao da dođu u Sabor kako bi se raspravljalo o njihovim zahtjevima, na što su branitelji poručili da će doći u Sabor ako premijer Zoran Milanović smijeni ministra Matića te njegove pomoćnike.

U nedjelju je četvero branitelja zbog zdravstvenih problema završilo u bolnici te je Leko kazao kako bi upravo zbog brige o onima koji teško mogu izdržati sadašnje vremenske uvjete trebalo razgovarati u Saboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo