show kraj zadra / Pod utjecajem alkohola i droge kirurg pucao iz puške!

Image
Foto: Thinkstock

Pod utjecajem alkohola i opijata, 47-godišnjak je iz čista mira automatskom puškom pucao po zraku.

29.10.2014.
16:30
Thinkstock
VOYO logo

Zagrebački kirurg u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, 47-godišnji V.H., priredio je u ponedjeljak navečer pravi show ispred svoje vikendice u Vrsima kraj Zadra. Naime, pod utjecajem alkohola i opijata, 47-godišnjak je iz čista mira automatskom puškom pucao po zraku, prenosi Zadarski.hr.

Policiju su zvali uplašeni susjedi u Zukvama, vikendaškom naselju u Vrsima, kojima nije bilo jasno što se događa u kući gdje je kirurg boravio sa svojom upola mlađom, 26-godišnjom prijateljicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako po dolasku policije nisu bili baš kooperativni, prepraćeni su u Prvu policijsku postaju u Zadru, a nakon završenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da kirurg pušku posjeduje ilegalno pa je protiv njega Državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, a Prekršajnom sudu ide optužni prijedlog zbog neovlaštenog pucanja iz vatrenog oružja.

Zašto je u vikendici u Zukvama imao automatsku pušku, i to nezakonito, te zbog čega je u zrak ispalio nekoliko rafala zbog kojih se uspaničilo cijelo susjedstvo, nije poznato. Ali poznato je da su svemu kumovali alkohol i opijati.

Kako neslužbeno doznajemo, kirurg je na alkotestu napuhao 0,6 promila, a njegova 26-godišnja prijateljica 0,9 promila, no on je usto bio i pozitivan na droge. Riječ je, kako doznajemo, o sintetskoj drogi esctasy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo