DJELO HULIGANSKE BANDE? / Zagreb gori: Podmetnuti požari gutali kontejnere i automobile!

Image
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

Tijekom noći su u Novom Zagrebu (iz)gorjela tri automobila kao posljedica zapaljenih kontejnera u njihovoj blizini. I u Španskom je zapaljen jedan automobil.

12.12.2014.
10:06
Daniel Kasap/PIXSELL
VOYO logo

Kako javlja zagrebačka policija, 11. prosinca oko 2.10 sati u Novom Zagrebu, u Balokovićevoj ulici, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar kontejnera smeća koji se proširio na parkirani osobni automobil marke Rover bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka kojeg koristi 41-godišnjak. Automobil  je djelomično izgorio.

Oko 3.25 sati, u ulici Viktora Kovačića, također iz neutvrđenog razloga izbio je požar kontejnera koji se proširio na dva parkirana osobna automobila marke Citroen Saxo zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 61-godišnjakinje koji je u potpunosti izgorio te Renault Kangoo zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu poduzeća iz Zagreba, a koji je djelomično izgorio. Požar su ugasili vatrogasci, javlja zagrebačka policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju nekih medija, ova noćna 'piromanska' akcija djelo je skupine mlađih osoba koje su namjerno palile kontejnere.

Gorjelo je i na zapadu Zagreba, u naselju Špansko, gdje je zapaljeni automobil marke Opel.  Razlozi požara, kao i okolnosti još nisu poznate, a policija obavlja očevid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo