oporavila se od ozljeda / Sreća u nesreći: Beba propucana u Zadru izlazi iz bolnice!

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

'Liječenje je završilo, beba je u cijelosti dobro, lijepo se oporavlja. Funkcije koliko mi vidimo su u redu. Ostalo će se pratiti tijekom idućih mjeseci, i otpušta se danas iz bolnice i nadamo se da dolazi danas u vaš lijepi grad Zadar', izjavio je neurokirurg.

7.1.2015.
14:26
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Desetomjesečna beba koja je teško ozlijeđena u pucnjavi u Zadru se oporavila od ozljeda mozga i danas napušta Klaićevu bolnicu u Zagrebu.

"Liječenje je završilo, beba je u cijelosti dobro, lijepo se oporavlja. Funkcije koliko mi vidimo su u redu. Ostalo će se pratiti tijekom idućih mjeseci, i otpušta se danas iz bolnice i nadamo se da dolazi danas u vaš lijepi grad Zadar. Od početka se beba dobro borila, bila je stabilna, izborila se dobro za sve vitalne funkcije. Nije bilo nikakvih većih komplikacija, i ono što smo prognozirali cijelo vrijeme da će ići dobrim tijekom, hvala Bogu se i uspjelo ostvariti", rekao je neurokirurg MiroslavĐurašin te dodao da se mala djeca brzo oporavljaju od svih vrsta ozljeda.

Od posljedica ranjavanja 28. prosinca je u zadarskoj Općoj bolnici preminuo 49-godišnji muškarac, u kojeg je, dok je držao desetomjesečnu bebu u naručju, pucao pomahnitali 55-godišnjak.

Njegovo stanje bilo je nepromijenjeno otkako je zadobio najmanje četiri ustrijelne rane u prsni koš i glavu. Zbog ozljede mozga nije se budio iz kome otkako je bio primljen u bolnicu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko S., 55-godišnji Zadranin, u Kijevskoj ulici ispucao je 23. prosinca oko deset sati cijeli spremnik iz pištolja u 49-godišnjeg Zadranina Marina O. i njegova sinčića mlađeg od godinu dana. Žrtve luđačkog pohoda ovog policiji otprije poznatog nasilnika su suprug i sin njegove bivše supruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo