drugi list primio prijetnju / Šokantna snimka: Braća Kouachi pucaju po policiji nakon masakra!

Image
Foto: Screenshot: YouTube

Nakon što se pojavila još jedna amaterska snimka, u kojoj se vidi kako je napadač izašao iz automobila sa suvozačkog mjesta i počeo pucati po policijskom automobilu, francuski satirički list 'Le Canard Enchaine' primio je prijetnje da je sada 'njegov red'.

13.1.2015.
21:31
Screenshot: YouTube
VOYO logo

Francuski satirički list Le Canard Enchaine (Okovani patak) primio je prijetnje da je sada 'njegov red' i to dan nakon pokolja počinjenog u redakciji Charlie Hebdoa zbog čega je policija pojačala zaštitu tog najvećeg francuskog satiričkog tjednika i otvorila istragu, javljaju u utorak mediji.

"Vi ste na redu", stoji u poruci u kojoj se objašnjava da će novinari biti raskomadani 'sjekirom', piše list u najnovijem broju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na okolnosti, nadzor je pojačan", a pravosuđe je otvorilo istragu, dodaje list.

Tjednik je primio prijetnje 8. siječnja, dan nakon napada na satirički tjednik Charlie Hebdo u kojem je ubijeno 12 karikaturista, novinara i suradnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Le Canard Enchaine, koji izlazi srijedom, za ovaj je tjedan odabrao slogan Sloboda tiska troši se samo ako se ne koristi, a na naslovnici je otisnuto Cabu (jedan od ubijenih karikaturista) poručuje: Hajde dečki, ne dajte se zaklati.

Još jedna amaterska snimka pucanja po policiji

Danas se pojavila još jedna amaterska snimka braće Kouachi nakon masakra u redakciji satiričkog lista Charlie Hebdo. Video pokazuje dvojicu napadača eposredno nakon masakra u kojem su pobili 12 ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Braća Said i Cherif Kouachi dižu ruke u zrak i uzvikuju: 'Osvetili smo proroka Muhameda'.

Nakon toga ulaze u automobil i odvoze se. Međutim, u sporednoj ulici ih je dočekalo policijsko vozilo na kojeg su odmah otvorili vatru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajci su se odmah počeli povlačiti, a braća Kouachi su nastavili svoj bijeg.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo