potvrdila ministrica opačić / I Porezna uprava se pridružuje oprostu duga najugroženijima

Potvrdila je to potpredsjednica Vlade Milanka Opačić koja vjeruje da će gotovo svi gradovi i općine pristupiti ovoj jednokratnoj vladinoj mjeri za 60 tisuća prezaduženih građana.

23.1.2015.
19:00
VOYO logo

I Porezna se uprava pridružuje oprostu duga najugroženijim građanima. Očekuje se da će potpisati sporazum s Vladom, kakav je već potpisan s bankama, teleoperaterima, državnim poduzećima i većim gradovima.

Potvrdila je to potpredsjednica Vlade MilankaOpačić koja vjeruje da će gotovo svi gradovi i općine pristupiti ovoj jednokratnoj vladinoj mjeri za 60 tisuća prezaduženih građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opraštat će se najviše do 35 tisuća kuna po dužniku. Zahtjevi za otpis duga moći će se podnositi od 2. veljače.

"Od jutros je najava da će se i Porezna uprava pridružiti otpisu duga, a sljedeći četvrtak bi trebala biti i odluka na Vladi i najvjerojatnije će slijediti iste ove parametre koji su u sporazumu. Gradovi se polako javljaju, potpisuju se sporazumi, javljaju nam se još neke pravne osobe koje su isporučitelji usluga našim građanima. Ono što je važno reći uz to što pristupe gradovi, gradovi moraju isto tako motivirati sva komunalna poduzeća da pristupe ovom sporazumu jer oni su isto tako dobrim dijelom oni koji trebaju otpisati dugove", izjavila je Opačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo