prijenos cijele svečanosti / Inauguracija prve hrvatske predsjednice na RTL Televiziji

Image
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

Iz specijalnog studija na Markovu trgu Igor Bobić vodit će emisiju uživo u kojoj će ugostiti komentatore – političkog analitičara Ninu Raspudića, stručnjaka za sigurnost Bonu Marjanovića i profesoricu s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu Smiljanu Leinert Novosel

9.2.2015.
14:19
Grgur Zucko/PIXSELL
VOYO logo

Petnaestog veljače prva hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović, prisegnut će na Markovom trgu u Zagrebu, a prijenos cijele svečanosti u posebnoj emisiji "Inauguracija predsjednice" iz studija na zagrebačkom Gornjem gradu pratite na RTL Televiziji!

Iz specijalnog studija na Markovu trgu Igor Bobić vodit će emisiju uživo u kojoj će ugostiti komentatore – političkog analitičara Ninu Raspudića, stručnjaka za sigurnost Bonu Marjanovića i profesoricu s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu Smiljanu Leinert Novosel.

 S gostima inauguracije, osobama iz političkog, javnog i kulturnog života te građanima koji će na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića pratiti primopredaju vlasti, dan će provesti naši reporteri - Nataša Božić, Mojmira Pastorčić, Hrvoje Krešić i Boris Mišević.

U emisiji uživo s izravnim uključenjima reportera u program, gostima u studiju na Markovom trgu, analizama prvih poruka predsjednice i prijenosom svečanosti – pratite ceremoniju prisege Kolinde Grabar-Kitarović 15. veljače od 11.30 do 13.30 sati u emisiji "Inauguracija predsjednice" na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo