UČINILA PRVI KORAK / Predsjednica pozvala Milanovića na kavu, premijer ekspresno odgovorio!

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Nova predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović učinila je prvi korak i nazvala predsjednika Vlade Zorana Milanovića

19.2.2015.
11:48
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Prva predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović nazvala je premijera Zorana Milanovića i pozvala ga na kavu i razgovor, kao što je i najavljivala tijekom kampanje.

Kako doznaje RTL, u tom razgovoru najavila je premijeru kako namjerava predložiti zajedničku sjednicu Vlade na kojoj bi se raspravljalo o gospodarskim pitanjima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Premijer Zoran Milanović u svakom trenutku stoji na raspolaganju za konzultacije i razgovor s predsjednicom Republike Kolindom Grabar-Kitarović", odgovoreno je u četvrtak iz Vlade na upit Hine je li predsjednik Vlade prihvatio poziv predsjednice na razgovor u njezinom Uredu na Pantovčaku.

Premijer je, kazao je Jelić, u razgovoru još jednom ponovio svoj poziv predsjednici Republike da nazoči sjednici Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grabar-Kitarović u četvrtak će, prvog dana na dužnosti i prvoga dana mandata, donijeti odluke o imenovanju svojih savjetnika kao i Savjeta za branitelje, a poslijepodne će posjetiti branitelje koji prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja u Savskoj ulici, potvrđeno je iz njezinog Ureda.

Po stupanju na dužnost Grabar-Kitarović ažurirana je i službena stranica predsjednik.hr na kojoj je trenutačno životopis prve hrvatske predsjednice, njezin govor s inauguracije održane u nedjelju 15. veljače, kao i informacije o bivšim predsjednicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo