u kritičnom je stanju / Srpsku producenticu uoči dodjele Oscara pogazio kombi

Image
Foto: Thinkstock.com

Nesretnu je srpsku producenticu, zaposlenoj na CBS-u, kombi navodno pokupio tek što je krenula na svečanu ceremoniju dodjele Oscara, pri izlasku iz stana

23.2.2015.
14:26
Thinkstock.com
VOYO logo

Beograđanka Bojana Uskoković, televizijska producentica zaposlena na CBS televiziji, koja živi u Los Angelesu, u kritičnom je stanju nakon što ju je pregazio kombi kada je krenula na svečanost dodjele Oscara, piše Kurir. 

"Bojana se nalazi u bolnici na Beverly Hillsu. U kritičnom je stanju i nisu dozvoljene posjete prijatelja, već samo rodbine. Nažalost, njena majka i sestra su u Beogradu i u ovom trenutku nitko je od nas ne može vidjeti. Svi se molimo za nju i nadamo se da će izdržati i uspjeti se oporaviti. Ona, inače, ima srčanu manu, zbog čega se liječnici još nisu odlučili za operaciju", rekao je za Kurir prijatelj teško povrijeđene producentice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesretnu je Bojanu kombi navodno pokupio tek što je krenula na svečanu ceremoniju dodjele Oscara, pri izlasku iz stana. 

"Ona živi u neposrednoj blizini dvorane u kojoj se održavala ceremonija, udaljenoj samo stotinjak metara. Kako se i sama bavi TV produkcijom, zanimalo ju je kako sve izgleda. Išla je pješke kada je vozač kombija protutnjao zatvorenom ulicom i pokosio je", dodao je njezin prijatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo