suradnja s teroristima / Crna Gora izručila međunarodne trgovce oružjem SAD-u

Image
Foto: AP

Crnogorska policija je postupajući po međunarodnim tjeralicama u prošloj godini na teritoriji Crne Gore uhitila 50 i izručila 36 osoba

26.2.2015.
7:17
AP
VOYO logo

Crnogorske vlasti izručile su u srijedu Sjedinjenim Državama skupinu međunarodnih krijumčara oružja koje je američko pravosuđe optužilo za stvaranje kriminalne organizacije radi isporuke oružja kolumbijskim gerilcima FARC.

Kako je priopćeno iz uprave policije, ta skupina koju su činili rumunjski državljani Cristian Vintila (44) i Virgil Flaviu Georgescu (42) te Talijan Massimo Romagnoli (44), uhićena je krajem prošle godine u Crnoj Gori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Newyorški sud ih je optužio da su kao međunarodni krijumčari oružja stvorili kriminalnu organizaciju u cilju prodaje velike količine vojnog oružja terorističkoj organizaciji Revolucionarnim oružanim snagama Kolumbije (FARC) radi ubojstva američkih državljana u Kolumbiji.

“Ovom međunarodnom akcijom provedenom zajedno s DEA-om i rumunjskom policijom, crnogorska policija još jednom je potvrdila da je pouzdan partner međunarodne policijske suradnje”, priopćila je policijska uprava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crnogorska policija je postupajući po međunarodnim tjeralicama u prošloj godini na teritoriji Crne Gore uhitila 50 i izručila 36 osoba.

“Najveći broj uhićenih je, po međunarodnim tjeralicama Hrvatske, Srbije, Njemačke, Bosne i Hercegovine, Italije i Mađarske”, rekla je policijska uprava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo