JEDNA OD TRI ŽRTVE / Manekenka iz Srbije brutalno ubijena u Americi!

Image
Foto: Instagram

19-godišnja Mirjana Puhar, rodom iz Sremske Mitrovice, sudjelovala je u 21. sezoni popularnog showa 'America's Next Top Model', koji se prikazivao prošle godine

26.2.2015.
7:27
Instagram
VOYO logo

Bivša natjecateljica showa 'America's Next Top Model', MirjanaPuhar, njezin dečko te njihov prijatelj ubijeni su u utorak u gradu Charlotte u Sjevernoj Karolini.

Trostruko ubojstvo dogodilo se u domu Mirjaninog dečka. Tijela je pronašao njihov prijatelj koji je ušao u kuću nakon što je čuo dva pucnja, piše TMZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija sumnja da je motiv zločina povezan s drogom te da su žrtve poznavale ubojicu. Ubrzo potom uhitili su 19-godišnjeg EmmanuelaJesusaRangela te ga optužili za trostruko ubojstvo.

19-godišnja Mirjana, rodom iz Sremske Mitrovice, sudjelovala je u 21. sezoni popularnog američkog showa, koji se prikazivao prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vrijeme sukoba na Kosovu njezina se obitelj preselila u SAD. U vezi sa 23-godišnjim Jonathanom Alvaradom, koji je također ubijen, bila je u vezi svega nekoliko mjeseci. Treća žrtva je njegov 21-godšnji prijatelj i cimer, Jusmar Gonzaga - Garcia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo