u nesreći još pet ozlijeđenih / Poginuo u stravičnom sudaru s automobilom punim policajaca

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Nesreća se dogodila kada se 47-godišnji vozač osobnog automobila nije zaustavio na prometnom znaku obveznog zaustavljanja, već je ulaskom u raskrižje oduzeo prednost i udario u vozilo kojim je upravljao 47-godišnji policajac

2.3.2015.
13:23
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Jedna je osoba poginula, a pet, među kojima i četvorica graničnih policajaca, ih je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se u nedjelju navečer dogodila kod baranjskog mjesta Popovca.

Osječko-baranjska policija u ponedjeljak je izvijestila kako se nesreća dogodila oko 18,35 sati, kada se 47-godišnji vozač osobnog automobila nije zaustavio na prometnom znaku obveznog zaustavljanja, već je ulaskom u raskrižje oduzeo prednost i udario u vozilo kojim je upravljao 47-godišnji policajac, a koje je od siline udara sletjelo u odvodni kanal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mjestu nesreće poginuo je 57-godišnji suvozač iz automobila kojim je 47-godišnjak, koji je teže ozlijeđen, oduzeo prednost vozilu u kojem su bili policajci, koji su u civilnom vozilu išli na posao prema državnoj granici. Trojica njih su teže ozlijeđeni, a 47-godišnjak koji ih je vozio lakše.

U osječko-baranjskoj policiji kažu kako je ovo četvrta ovogodišnja smrtno stradala osoba u prometnim nesrećama u njihovoj županiji te najavljuju kako će protiv 47-godišnjaka koji je izazvao nesreću podnijeti kaznenu prijavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo