nezapamćeni udati bure / Mnoga naselja u Ličko-senjskoj županiji i dalje bez struje

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Bez struje još je 860 kupaca s područja Barić Drage, Lukova Šugarja, Prizne i Jablanca te više naselja na području Otočca, Brinja, Žute Lokve, Vrhovina i Plitvičkih Jezera

5.3.2015.
21:12
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Unatoč buri, čiji je izmjereni udar u Prizni večeras u 18 sati bio 217 km na sat, radnici HEP-a iz Gospića uspjeli su popraviti kvarove na dalekovodima u Senju i na području općine Karlobaga, no bez struje još je 860 kupaca s područja Barić Drage, Lukova Šugarja, Prizne i Jablanca.

Bez struje je i više naselja na području Otočca, Brinja, Žute Lokve, Vrhovina i Plitvičkih Jezera te na području Gračaca, Mazina i Zrmanje prema Obrovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od prošle noći, zbog kvarova na električnim vodovima, u Lici i Podgorju bez struje je bilo 2660 kupaca. Ekipe montera Elektrolike su u pripravnosti i čim bura oslabi, nastavit će popravljati kvarove", izjavio je za Hinu direktor Elektrolike Ernest Petry.

Prije nepunih mjesec dana orkanska bura u Hrvatskom primorju podno Velebita srušila je više od 200 drvenih električnih stupova i 21 metalni rešetkasti stup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo