SADA IMAJU TRI ZASTUPNIKA / Sabolić napustila HNS i prešla u Čačićeve Reformiste

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Na pitanje napušta li HNS i prelazi u Reformiste, Vesna Sabolić je rekla kako je to istina te da je to učinila zbog nezadovoljstva i manjka komunikacije s vrhom stranke

6.3.2015.
12:41
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Saborska zastupnica i predsjednica zadarske Županijske organizacije (ŽO) HNS-a VesnaSabolić napustila je stranku i prelazi u Čačićevu Narodnu stranku - reformiste, objavio je u petak na konferenciji za novinare u Zadru potpredsjednik ŽO HNS-a MileStojanov, a tu je informaciju potvrdila i zastupnica Sabolić.

Na pitanje napušta li HNS i prelazi u Reformiste, Sabolić je rekla kako je to istina te da je to učinila zbog nezadovoljstva i manjka komunikacije s vrhom stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Došlo je vrijeme da sam tako morala odlučiti i evo prije nego sam i formalno istupila, kolege su odradili konferenciju za novinare i zapravo me prisilili na odlazak" - dodajući kako je dobila ispisnicu iz HNS-a prije pola sata koju je i potpisala. Na dodatno pitanje o njezinoj budućnosti u politici, Sabolić je rekla kako prelazi u Čačićeve Reformiste.

"Evo upravo ću potpisati pristupnicu za Reformiste, koji će sada imati tri zastupnika u Hrvatskom saboru što je dovoljno za osnivanje Kluba zastupnika", dodala je Sabolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na konferenciji za novinare zadarskog HNS-a povjerenik zadarske Gradske organizacije IvoGregov je na pitanje novinara je li zastupnica Sabolić sama zatražila ispisnicu iz stranke, rekao kako nema takvu informaciju.

"Je li ona to učinila jučer ili jutros ili će tek napraviti, to ćemo vidjeti. No, određene radnje i ponašanje za koje središnjica u Zagrebu ima saznanja, govore u tom pravcu, odnosno o odlasku zastupnice Vesne Sabolić. Osobno pretpostavljam da prelazi u Reformiste", rekao je Gregov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo