gaf administratora / Na Kolindinom Facebooku ne znaju da Hillary Clinton više nije državna tajnica

Image
Foto: Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović

Na službenoj Facebook stranici predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović danas je objavljena fotografija na kojoj predsjednica pozira s Hillary Clinton, a u opisu fotografije je pisalo "jučerašnji susret predsjednice i američke državne tajnice"

10.3.2015.
15:31
Facebook/Kolinda Grabar-Kitarović
VOYO logo

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović završila je svoj službeni dio posjeta SAD-u, a posljednjeg je dana u New Yorku sudjelovala na konferenciji Zaklade Clinton o ravnopravnosti spolova. Hillary Clinton, koja je organizatorica konferencije, bila je Obamina državna tajnica od 2009. do 2013. godine, no administratori predsjedničina Facebooka, čini se, nisu upoznati s ovom informacijom.

Naime, na službenoj Facebook stranici predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović danas je objavljena fotografija na kojoj predsjednica pozira s Hillary Clinton, a u opisu fotografije je pisalo "jučerašnji susret predsjednice i američke državne tajnice."

Ipak, uskoro je netko od administratora shvatio svoju pogrešku pa je tekst uz fotografiju ispravljen u "jučerašnji susret predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i Hillary Clinton u New Yorku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo