misterij nestanka / Kremlj ni riječi o Putinu, islamist tvrdi da je šef Rusije neutraliziran!

Image
Foto: Peter Muhly/Press Association/PIXSELL

Nestanak ruskog predsjednika iz javnosti iznjedrio je mnoge teorije: od bolesti, toga da mu je ljubavnica rodila dijete pa čak i njegove smrti

15.3.2015.
15:55
Peter Muhly/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Glasnogovornik Kremlja DmitrijPeskov odbio je komentirati u nedjelju izvješće ruske neovisne televizijske postaje Dožd u kojemu se navodi da predsjednik VladimirPutin nije bilo u Moskvi posljednjih nekoliko dana.

Putin, koji nije viđen u javnosti više od jednog tjedna, odgodio je sastanak s čelnicima Kazahstana i Bjelorusije prošloga tjedna. Izvori su rekli za Dožd da se predsjednik nalazi u svojoj rezidenciji na Valdajskom jezeru u regiji Novgorodu. Peskov je odbio komentirati te navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan dužnosnik kazahstanske vlade, koji je želio ostati anoniman, rekao je za Reuters da je Putin možda odgodio sastanak s čelnicima Kazahstana i Bjelorusije zbog bolesti. Međutim, Peskov je u izjavi za Reuters u četvrtak ustvrdio da je 62-godišnji predsjednik dobrog zdravlja.

Putinov nestanak iz javnosti iznjedrio je mnoge teorije: od bolesti, toga da mu je ljubavnica rodila dijete pa čak i njegove smrti. Kremlj je demantirao sve glasine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putin ima predviđeni sastanak s kirgistanskim čelnikom AlmazbekomAtambajevom u Sankt Peterburgu u ponedjeljak, priopćio je Kremlj u petak.

Neki mediji u nedjelju su prenjeli tvrdnje čelnika jedne islamske udruge u Rusiji koji tvrdi da je Putin 'neutraliziran', a da iza tog navodnog tihog puča stoji nekadašnji čelnik tajne službe FSB Nikolaj Patrušev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo