RAZLAZ Sa šefom / Švaljek podnijela ostavku: 'Bandićeva je odluka politički motivirana!'

Sandra Švaljek podnijela je ostavku na mjesto zamjenice gradonačelnika grada Zagreba, potvrđeno je danas na konferenciji za novinare!

27.3.2015.
9:59
VOYO logo

SandraŠvaljek podnijela je ostavku na mjesto zamjenice gradonačelnika grada Zagreba, potvrđeno je danas na konferenciji za novinare!

"U okolnostima kad mi je gradonačelnik MilanBandić iskazao nepovjerenje i otkazao mogućnost da vodim grad podnosim ostavku", rekla je Švaljek. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radila sam savjesno i odgovorno u interesu građana. Grad sam preuzela u mučnim i teškim trenucima uhićenja gradonačelnika. Uvjerena sam da je njegova odluka politički utemeljena, a ne mojim radom. Ovo sad dodatno destabilizira stanje u gradu. Moja je ostavka ispravan i logičan potez. VesniKusin želim snagu i čvrstinu koja će joj biti potrebna, vjerujem da će se ona znati nositi s tim", rekla je sada već bivša Bandićeva zamjenica.

Švaljek je dodala i kako se namjerava vratiti na Ekonomski institut, a o budućem političkom angažmanu će razmisliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Bandić je u četvrtak povukao punomoć Sandri Švaljek za obavljanje gradonačelničke dužnosti i tu punomoć dodijelio svojoj drugoj zamjenici VesniKusin.

'Ostavka Sandre Švaljek moralan čin'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine DarinkoKosor rekao je u petak da je ostavka Sandre Švaljek moralan čin i ako se vrati u Skupštinu, imat ćemo jednu dobru zastupnicu više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sandra Švaljek je pet mjeseci vodila grad, pošteno radila posao i u tom imala našu punu potporu. Ako se vrati u Skupštinu, imat ćemo jednu dobru zastupnicu više", kazao je Kosor novinarima u zagrebačkoj Gradskoj skupštini upitan što misli o ostavci Sandre Švaljek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo