ušli preko krova / Uglednom odvjetniku lopovi provalili u kuću: 'plijen' vrijedan 220.000 kuna

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Najvjerojatnije su preko krova došli na balkon zadnje etaže, gdje su razbili staklenu stijenku i ušli u kuću. Tragova nema jer su nosili rukavice, a znali su što traže i gdje

30.3.2015.
13:42
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Iz kuće zagrebačkog odvjetnika Mate Matića na Ksaveru provalnici su u noći s petka na subotu odnijeli plijen veći od 220.000 kuna, piše Jutarnji list.

Najvjerojatnije su preko krova došli na balkon zadnje etaže, gdje su razbili staklenu stijenku i ušli u kuću. Tragova nema jer su nosili rukavice, a znali su što traže i gdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam na svadbi. Iz kuće smo izašli poslije 20 sati u petak. Vratio sam se nešto ranije, prije dva, i nisam odlazio na kat nego sam ostao u prizemlju, a na katu je očito trajala akcija. Ukradeni su mi satovi i nakit. To su bili vrijedni pokloni. Susjedi ništa nisu čuli, što je isto teško povjerovati jer se lom stakla i prasak morao čuti", rekao je ugledni zagrebački odvjetnik Matić.

"Postoje indicije o tome tko daje informacije lopovima. Uvjeren sam da će policija dobro odraditi posao. A i mom kolegi Pavasoviću svojedobno su provalili u dom, no sve ukradeno ubrzo se vratilo samo od sebe, plijen je osvanuo na kućnom pragu. Nije mi lagodno hodati kućom u koju su ušli provalnici", rekao je Matić za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lopovi nisu uzeli laptope, dokumente i mobitele jer satove i nakit brže mogu 'pretvoriti' u novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo