treći dan na slobodi obilazio prijatelje / Sjeda li Milan Bandić u ponedjeljak u gradonačelničku fotelju?

Treći dan na slobodi Milan Bandić nadoknađuje dane provedene iza rešetaka Remetinca. U očekivanju pismenog rješenja sudske odluke koja će mu, navodno, u ponedjeljak vratiti gradonačelničke ovlasti, posjetio je prostorije svoje stranke i nekoliko zagrebačkih naselja, ali samo zbog, kaže, druženja s prijateljima

11.4.2015.
18:22
VOYO logo

Za najzaslužnije aktiviste proteklog tjedna - zagrebački gradonačelnik MilanBandić je poklonio knjigu, a nakon posjeta stranačkih kolega, subotu je odlučio provesti u svom stilu.

U očekivanju pismenog rješenja sudske odluke koja bi mu prema neslužbenim informacijama trebala u ponedjeljak vratiti gradonačelničke ovlasti, otišao je dalje u obilazak grada. Zato je dužnosti gradonačelnika i jutros obavljala njegova zamjenica. Ona ga u ponedjeljak očekuje na poslu, kaže, još se nisu susreli.

"Ja se nadam da se vraća... Mi službene odluke još nemamo, vi ste je prije objavili, mi ga željno očekujemo. Ne znam hoće li biti ograničen zbog mjera opreza, ne mogu ništa misliti. Vidimo kako naše sudstvo donosi sad jednu, sad drugu odluku... Ne bih željela biti prorok, ali mi ga očekujemo u gradu", izjavila je zamjenica gradonačelnika VesnaKusin.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Vesna Kusin



U obilasku grada bio je i SDP-ovac DavorBernardić. U naselju Brezovica upoznavao se s problemom neasfaltirane ulice.

"Ljudi nemaju elementarno ljudsko dostojanstvo ovdje gacaju u blatu mislim da to možda najbolje govori o cjelokupnoj slici. Očito je kriza upravljanja, a kriza upravljanja je najčešće povezana s krizom morala. Činjenica je da su građani nažalost zbunjeni malo s radom hrvatskog pravosuđa", kazao je Bernardić.

Bandić u obilazak iste ulice nije došao. Njegovi suradnici objašnjavaju da će to morati pričekati dok se gradonačelnik i službeno vrati u svoju fotelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo