počeo padati u komu / Dječak pretučen na igralištu: zadobio prijelom lubanje

Image
Foto: Ilustracija/Thinkstock

Grupica djece u subotu je pretukla 13-godišnjaka na zagrebačkoj Peščenici. Dječak je hitno operiran i sada se nalazi izvan životne opasnosti

12.4.2015.
15:53
Ilustracija/Thinkstock
VOYO logo

Trinaestogodišnji dječak teško je ozlijeđen nakon što su ga grupica djece pretukla na nogometnom igralištu na Donjim Sveticama, prenosi 24 sata.

Naime, dječak je u subotu hitno operiran u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj zbog prijeloma lubanje na sljepoočnici i teškog krvarenja, odnosno hematoma na mozgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije zahvata dijete je imalo zatvoreno jedno oko i jedva je govorilo, tonući u komu te se doslovce borilo za život.

Trinaestogodišnjak se u subotu ujutro igrao na pomoćnom igralištu HAŠK-a. Došao je kući i ubrzo rekao majci da ponovno ide na igralište. Uzeo je loptu nadajući se da će tamo biti netko od njegovih vršnjaka s kojima se inače druži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenosi 24 sata, na igralištu je oko 10 sati sreo grupicu od tri djevojčice i dva mlađa dječaka koje je poznavao od prije. Iako još uvijek nije jasno zašto je izbila tuča, završila je tako što je jedna od djevojčica dječaka udarila šakom u glavu. Navodno je jedna od dječaka udarao drvenim štapom.

Nakon operacije, dječak se počeo razbuđivati i izvan je životne opasnosti. Još se ne zna kakve je posljedice ostavio udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo