svaku večer sa zoranom šprajcom / RTL Direkt: Posljednje pripreme za lansiranje novog news magazina

Image
Foto: RTL

Svakodnevne probe, savjeti kolega iz redakcije i konzultacije rezultirat će sjajnom emisijom, a da sve izgleda besprijekorno i dojam bude potpun brine cijeli tim, od tehničke potpore do stilista

16.4.2015.
21:20
RTL
VOYO logo

Dvadesetog travnja u eter stiže RTLDirekt, late night news magazin na čelu s jedinstvenim televizijskim voditeljem i urednikom, ZoranomŠprajcom koji će vas svake večeri, od ponedjeljka do četvrtka, točno u 22 sata i 15 minuta, na svoj osebujan način voditi kroz najrelevantnije događaje dana u zemlji i svijetu. Iako već godinama s malih ekrana gledateljima donosi najnovije i najrelevantnije vijesti začinjene s finom dozom humora i vlastitog potpisa, za novi informativni format su potrebne pripreme.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Svakodnevne probe, savjeti kolega iz redakcije i konzultacije rezultirat će sjajnom emisijom, a da sve izgleda besprijekorno i dojam bude potpun brine cijeli tim, od tehničke potpore do stilista. Sve kako bi i vizualni dojam, kao i sadržaj, bio na nivou. Kako će pod „redateljskom“ palicom Zorana Šprajca i informativnog tima RTL-a izgledati pregled najvažnijih događaja dana, najnovije vijesti večeri i priče koje su od posebnog interesa doznajte već u ponedjeljak u 22 sata i 15 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL


Rebrendiranje informativnog programa RTL-a nije ograničeno samo na sadržaj i formu, nego i na vizualni identitet. Novi set u studiju RTL-a je opremljen s dva interaktivna LED video zida s najnovijim ultraHD i ultra-bright tehnologijama, ukupne površine 15 četvornih metara. Panoramska pozadina seta izrađena je jedinstvenom tehnikom koja do sada nije korištena na našim prostorima, prosvjetljavanjem ciklorame LED ekranima što cjelokupnom setu daje dinamičan izgled. Za izradu namještaja na setu korišten je potpuno novi kompozitni materijal koji još nije korišten za televizijske scenografije. Iz novog studija emitirat će se i središnja informativna emisija RTL Danas, kao i popodnevne vijesti. Sve informativne emisije RTL-a s novim studijem doživjele su i vizualne promjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako sve to zaista izgleda pogledajte po prvi put u RTL-u Danas urednika i voditelja IgoraBobića, u ponedjeljak, 20. travnja u 18 sati i 30 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo