VEĆINOM POHVALE, ALI... / Što turisti govore o Dubrovniku: 'Imala bih bolji komentar da prije toga nisam bila u Crnoj Gori'

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Na britanskoj internetskoj stranici 'TripAdvisor' turisti mogu ostavljati svoje komentare i objavljivati impresije o destinacijama koje su posjetili. Dolaskom prvih gostiju, sve češće pristižu i komentari od strane turista koji su posjetili Dubrovnik

23.4.2015.
8:43
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Na britanskoj internetskoj stranici 'TripAdvisor' turisti mogu ostavljati svoje komentare i objavljivati impresije o destinacijama koje su posjetili. Dolaskom prvih gostiju, sve češće pristižu i komentari od strane turista koji su posjetili Dubrovnik i većina njih ima samo riječi hvale, piše Dubrovački dnevnik.

Međutim, ponegdje se nađe i pokoji negativan komentar, a svi su isključivo vezani uz cijene u Dubrovniku. Tako je jedna turistkinja iz New Jerseya napisala kako bi imala bolji komentar da prethodno nije bila u Crnoj Gori. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da sam došla ovdje prije no što sam posjetila Crnu Goru, možda bih imala bolji komentar. U Dubrovniku sam provela samo jedno poslijepodne i pošla u Mostar, i drago mi je što je tako ispalo. Prelijep je, ali poprilično precijenjen i previše turistički, čak i za razdoblje izvan sezone",' napisala je turistkinja te dodala kako je za sve one koji žele vidjeti neki stari grad puno bolji izbor Budva ili Kotor.

Što je još Dubrovniku zamjerila spomenuta turistkinja, provjerite na stranicama Dubrovačkog dnevnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo