strava u Srbiji / Dva odvojena, ali identična zločina: muškarci tijekom vikenda ubili vlastite majke!

Image
Foto: Thinkstock.com

Dva identična zločina dogodila su se u Srbiji, gdje su tijekom vikenda dva muškarca iz zasad neutvrđenih razloga usmrtili vlastite majke

26.4.2015.
13:51
Thinkstock.com
VOYO logo

Zoran Isaković iz Crne Bare, kod Bogatića, ubio je svoju majku Smiljanu. U odvojenom slučaju, policija je uhitila Predraga Jovića, koji je pretukao nasmrt svoju 50-godišnju majku Slavicu, piše srpski Blic.rs 

47-godišnji Zoran Isaković iz Crne Bare, kod Bogatića, ubio je svoju 80-godišnju majku Smiljanu sa kojom je živio u kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sin, ubojica je uhapšen i odveden na psihijatrijsko lečenje, a tijelo pokojne Smiljane jučer je poslano na obdukciju. Leš starice u subotu su ujutro pronašli susjedi i pozvali policiju, a Zoran nije bio u svjesnom stanju da bi istražiteljima i tužiocu objasnio zašto je ubio rođenu majku.

Prema neslužbenim informacijama, starica je usmrćena udarcima tupim predmetom po glavi, pretpostavlja se metalnom šipkom. Njeno je lice je bilo smrskano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjedio je na pragu i ponavljao kako ga je neko napadao i da se branio. Nije bio svjestan zločina koji je počinio. Posumnjao sam da nešto nije u redu i ušao u kuću. Na podu je ležala mrtva Smiljana, a glava joj je bila smrskana" ispričao je prvi susjed.

Pretpostavlja se da je Zoran majku ubio u noći između petka i subote. Nesretna starica je prije tragedije izlazila iz kuće, a susjedi su jučer pronašli njenu protezu kod izlaza iz dvorišta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Identičan zločin u Vranju

Na drugom mjestu, u srpskom Vranju, 23-godišnji Predrag Jović je poslije svađe rukama i nogama pretukao nasmrt svoju 50-godišnju majku Slavicu, piše Blic.rs.

Nesretna žena je poslije stravičnih batina izdahnula u obiteljskoj kući, a nitko ne može ni naslutiti zašto je Predrag počinio stravičan zločin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posle ubojstva Predrag se zaključao u sobu, a policija ni višesatnim pregovorima nije ga uspjela nagovoriti da se preda, već su morali razbiti vrata sobe kako bi ga priveli. 

Slobodanu, suprugu ubijene Slavice javljeno je za tragediju, jer je u petak kasno poslije podne bio na poslu, a kada je dotrčao kući, zatekao je mrtvu ženu pored kade u kupatilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predrag više nije moj sin. Odričem ga se. Kako je mogao dići ruku na majku, koja je živjela za djecu, za sve nas. Ne mogu shvatiti što mu se dogodilo. Predrag je miran, tih mladić. Nije pio. Nikada se nije svađao. O njemu u susjedstvu i u školi govore biranim riječima", izjavio je utučeni otac. 

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo