ministar vanjskih poslova / 'Ovo je bio napad na našu budućnost, ključno je kako ćemo reagirati'

Image
Foto: Youtube

"To je bio teroristički čin koji je izveden podlo i brutalno i to nije bio običan incident koji se može zaboraviti danas ili sutra", kazao je Crnadak u Sarajevu, ističući kako posljedice mogu biti opasne i dugoročne

28.4.2015.
11:18
Youtube
VOYO logo

Ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak izjavio je u utorak u Sarajevu na izvanrednoj konferenciji za novinstvo kako najoštrije osuđuje napad u Zvorniku koji je okvalificirao kao teroristički čin te je istodobno upozorio kako opasnost još prijeti te kako BiH mora dobiti 'bitku protiv terorizma'.

"To je bio teroristički čin koji je izveden podlo i brutalno i to nije bio običan incident koji se može zaboraviti danas ili sutra", kazao je Crnadak u Sarajevu, ističući kako posljedice mogu biti opasne i dugoročne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bio napad na budućnost svih nas koji živimo ovdje", kazao je Crnadak.

Konstatirao je kako je terorizam globalna prijetnja, no bez obzira na to BiH ima obvezu dokazati da mu se spremna suprotstaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mjerit će nas po tome kako ćemo reagirati i zato je reakcija tijela vlasti od ključnog značenja", kazao je Crnadak dodajući kako je napad u Zvorniku ujedno pokušaj zaustavljanja pozitivnih procesa nakon što je Europska unija odobrila stupanje na snagu Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju s BiH (SSP).

"Vjerojatno nas čeka još izazova i vjerojatno će se ova bitka nastaviti", kazao je Crnadak dodajući kako je sada ključno pitanje "hoće li pobijediti narod ili teroristi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo