KAŽU, BIT ĆE PREDSJEDNICA / Sarah Palin šminkala gosta u TV emisiji

Žena koja će se vrlo vjerojatno pokušati kandidirati za predsjednicu SAD-a simpatije javnosti pokušava pridobiti na sve načine.

6.9.2010.
14:07
VOYO logo

Makar se još nije ni kandidirala, mnogi za Saru Palin kažu "bit će predsjednica" Amerike. Njezini je kritičari svakodnevno ismijavaju zbog političke zelenosti i zbog činjenice da ostavlja dojam u najmanju ruku neinformirane, ako ne i neobrazovane osobe.

Da u kritikama ima nešto istine, vrlo su vjerojatno shvatili i ljudi koji je guraju u Bijelu kuću pa tako Saru u posljednje vrijeme ne viđamo baš svaki dan kako održava "mudre" političke govore. Na televiziji, a poglavito republikancima sklonom Fox Newsu, češće se pojavljuje u ulozi "obične žene iz susjedstva".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tu kategoriju spada i isječak iz emisije kontroverznog komentatora Glenna Becka, poznatog po brojnim bizarnim optužbama na račun Baracka Obame, kojeg smatra maoistom, komunistom i rasistom istovremeno.

Beck je razgovarao s jednim veteranom Vijetnamskog rata, koji se našao u studiju lokalne televizije u Aljasci, državi kojom je do prije koju godinu Sarah upravljala kao guvernerka. S obzirom da osim kamermana i tehničkog osoblja u studiju nije bilo nikoga, pa ni šminkerica, u televizijski je centar iz svoje kuće dojurila Sarah te je osobno napudrala ratnog veterana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PR stručnjaci tvrde da su upravo ovakva javna ukazanja pun pogodak za Palin te da će joj svakako pomoći u predstojećoj kampanji, znatno više od "ozbiljnih" situacija.

Snimka Sare Palin kako šminka vijetnamskog veterana u videoprilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo