'NEMA ŠANSE' / 'Kosor u diplomaciji? Čak ni day after tomorrow!'

Image

Nakon što ju je Predsjedništvo HDZ-a smijenilo s dužnosti potpredsjednice Sabora, počelo se šuškati kako Jadranka Kosor ima diplomatske ambicije. Međutim, vladajući su odmah poručili: "Nema šanse".

14.6.2012.
15:45
VOYO logo

Nakon jučerašnjih suza i priznanja kako je kažnjena od vlastite stranke, čini se kako se Jadranka Kosor malo sabrala i zaključila kako joj je najsigurnije okrenuti se diplomaciji.

Iako u srijedu prije sjednice nije htjela nagađati hoće li joj Karamarko pronaći mjesto u nekom od saborskih odbora, već u četvrtak su procurile informacije kako bivša predsjednica HDZ-a sanja o diplomatskoj karijeri.

"Shvatila je kako bi to možda u ovom trenutku bilo i najbolje. Uostalom, to je najbolji način da iskoristi svoje bogato političko iskustvo', kazao je blizak prijatelj Kosor za Tportal.

Međutim, vladajući su takav razvoj događaja odmah odlučno odbacili.

"Jadranka Kosor u diplomaciji? Nema šanse! Čak ni the day after tomorrow", rekao je izvor blizak državnom vrhu, piše Tportal.

Drugi pak ističu kako nitko nikada nije ni spominjao kako Kosor ima ambicije baviti se diplomacijom. Šoviše, njeni prijatelji naglašavaju kako je ta informacija upravo sada plasirana kako bi se dodatno naštetilo njenom poljuljanom ugledu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo