VALPOVO U STRAHU / Banda huligana pretukla mladića, a policija nemoćna!?

Valpovo je u strahu. Šesnaestogodišnji mladić leži u bolnici s teškim ozljedama glave, jer ga je na bazenu u Belišću iz čistog mira pretukla skupina huligana. Ista se stvar, na istom mjestu dogodila i njegovoj sestri prije tri godine, a navodno i drugima iz Valpova.

28.6.2012.
18:10
VOYO logo

Obitelj Draksler je očajna. Šesnaestogodišnji Stjepan već osmi dan s teškim ozljedama leži u bolnici, a sve zbog policiji dobro poznatog nasilnika i njegove  bande. Pretukli su ga na na bazenu u Belišću, kada im nije htio dati loptu. Sve je to bespomoćno gledala njegova sestra.

"Bile su mu pune ruke krvi. U prvi mah sam mislila da se porezao", govori sestra Marija.

Dobio je potres mozga, ima ozljede jagodične kosti, oka, nosa i sinusa.  

Kući ga čekaju roditelji, ogorčeni i tužni. I stariju kćer na isti su način - isti ti huligani premlatili prije tri godine. Svi su na slobodi.

"To je skupina koja hara, njih dvadesetak i na području Belišća i na području Valpova", kaže Stjepanova majka NadaDraksler.

Tako je bilo i kada je napadnuta Marija. Nju je rukama i nogama mlatila huliganka iz Belišća, dok se nije onesvijestila. Za kaznu je dobila tek 30 dana prisilnog rada.

Očit poremećaj u ponašanju i loša narav ne mogu se, kaže Nada, ispraviti prislnim radom. I zato moli policiju da ih makne s ulice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo