ZA SADA NEMA ELEMENTARNE NEPOGODE / Bandić jamči građanima: Nema spavanja dok se grad ne očisti!

'Zadovoljan sam radom zimske službe, ali ne do kraja. Može se bolje, prema tome, kad ja preuzmem stvar u svoje ruke, bit će to puno bolje', kazao je za RTL Danas gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

14.1.2013.
18:48
VOYO logo

Nakon što je zagrebački gradonačelnik ranije popodne apelirao na sugrađane da se pridržavaju odluke o komunalnom redu i da očiste snijeg ispred svojih ulaza i zgrada, MilanBandić je još jednom pozvao građane na oprez te im zajamčio da će ceste do sutrašnjeg dana biti očišćene.

"Za sada vam mogu jamčiti da nema elementarne nepogode niti da ćemo u proglasiti, ali mogu odmah svojim sugrađanima obećati da sam prije 15 minuta odlučio preuzeti koordinaciju Stožera zimske službe, kako centralne, tako i male zimske službe. Preuzimam stvar u svoje ruke, budući da sam najodgovorniji - neću ništa prepustiti slučaju",

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljan sam radom zimske službe, ali ne do kraja. Može se bolje, prema tome, kad ja preuzmem stvar u svoje ruke, bit će to puno bolje", kazao je za RTLDanas gradonačelnik Zagreba MilanBandić.

"Danas je radilo 186 škola, samo Brezovica nije radila popodne, nalog je da i dalje rade, da se ne može donijeti nikakva odluka bez konzultacija s gradom i gradonačelnikom. Rade svi domovi zdravlja, sve hitne službe, kulturne institucije i bolnice, grad normalno funkcionira".

"Ja sigurno mogu jamčiti - nema spavanja dok se grad ne očisti! Neće noćas stisnuti oka nitko od mojih suradnika pa ni ja, ali grad će biti čist, budite sigurni!", samouvjereno je dodao gradonačelnik.

"Što se tiče današnjeg dana i nezadovoljstva građana čišćenjem, ja vam mogu reći da se čistilo tri puta, palo je 30 centimetara snijega, 25 cm po noći, 55 ukupno... To jesu obrisi elementarne nepogode, ali ju nećemo proglasiti. Budući da se u naredna tri mjeseca najavljuje još 20-30 cm snijega, moramo sve očistiti noćas i pripremiti se. Temperatura nam ide u prilog jer je -1 Celzijev stupanj, hvala bogu da je tako".

"Noćas ćemo ralicom prijeći sve ceste, tramvajske pruge... Imamo 10.000 tona soli i bit će sve u redu, vjerujte mi! Danas sam i sam svojim primjerom pokazao građanima Zagreba kako da čiste ispred svojih kuća te ih još jednom pozivam da to čine", za kraj je izjavio Bandić.

Što će biti sutra, ostaje za vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo