ljude pretvara u zombije / Jedan gram 'Đavoljeg daha' može ubiti čak 15 ljudi!

Iz kolumbijskih laboratorija svijet je preplavila nova pošast - najopasnija droga do sad scpolamine ili Đavolji dah. Jedan njezin gram može ubiti čak 15 ljudi! Po djelovanju je slična buniki - žrtve dragovoljno pristaju na sve što od njih zatražite, u stanju su se i teško ozlijediti, a poslije se ničega ne sjećaju.

15.1.2013.
18:18
VOYO logo

Prijestolnica ratovanja, otmica, silovanja i kokaina. Pionirska zemlja po mnogo čemu što je zapadu strano, na zapad je izbacila novu, stručnjaci kažu, najopasniju drogu na svijetu - scopolamine ili Đavolj dah. Jedan udah dovoljan je da od čovjeka napravi pokornog slugu, koji s veseljem pristaje na sve što se od njega traži.

Žrtve se nakon prestanka djelovanja ne sjećaju ničega. Ostaje samo bolan osjećaj nakon situacija koje ne znaju prepričati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krenula sam uhvatiti autobus. Čovjek me zaustavio i pitao za smjer. Na kraju sam ga pitala gdje želi ići. Popili smo sok. I tada mislim da mi je dao scopolamine. U piću.", ispričala je Carolina. Nakon toga nestala je samokontrola. Išla je gdje je on htio, radila je sve što joj je rekao. On ju je posjedovao.

"Odvezao me mojoj kući, živjela sam vrlo blizu. Bila sam toliko sretna što to radim. Znala sam da moj dečko ima nešto ušteđevine. Sve sam prekopala. Na nesreću, pronašla sam je. Dolare, eure...", kaže Carolina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prah nalikuje na kokainski. No gram Đavoljeg daha može ubiti 10 ili čak 15 ljudi.

Droga je idealna za svaki oblik kriminala. Žrtva policiji ne zna prepričati ništa. Mala je vjerojatnost da će počinitelj biti uhvaćen. Pod utjecajem Scopolamina ljudima su vađeni organi, dogodila su se stravična silovanja i smrti, a žrtva može biti svatko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dileri u Đavoljem dahu ne vide ništa loše. I sami ga većinom uzimaju i uživaju, kažu, kao nikad.

Đavolji dah, dosad najopasniji proizvod kolumbijskih laboratorija zla, srećom našu granicu još nije prešao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo