SREĆA NAJVEĆA / Hrvatska u tjedan dana dobila troje milijunaša!

Image

Prije tjedan dana u Zagrebu je pogođen Superbingo vrijedan 29,6 milijuna kuna, u nedjelju je igrač iz Metkovića pogodio Jackpot Lota 6/45 vrijedan više od 6 milijuna kuna, a jučer je Bingo plus sretnom dobitniku iz Benkovca donio 9 milijuna kuna.

5.3.2013.
10:11
VOYO logo

Bingo plus 7, odnosno svih sedam brojeva igre Bingo plus u ponedjeljak navečer sretnom dobitniku je donijelo 9.164.934,65 kuna. Listićem uplaćenim u Benkovcu na adresi Ante Starčevića bb nastavljen je nevjerojatan niz osvojenih Jackpotova u igrama HL-a.

Naime, u prošli ponedjeljak je u Zagrebu pogođen Superbingo vrijedan 29,6 milijuna kuna, dok je u ovu nedjelju igrač iz Metkovića pogodio Jackpot Lota 6/45 vrijedan više od 6 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri Jackpota u nizu pogođena su u vrijeme najvećeg Jackpota Lota 7/39 svih vremena jer Super 7 dobitak u izvlačenju za srijedu 6. ožujka iznosi 56,3 milijuna kuna. 

Igrač koji pogodi sedam brojeva i slovo mogao bi postati najbogatiji dobitnik jedne igre na sreću u Hrvatskoj. U Eurojackpotu koji se izvlači u petak igra se za nevjerojatnih 159 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo