POGLEDAJTE KAKO TO IZGLEDA / Osobni obračun premijera i Jandrokovića!

'Ja sam doktorski rad pisao na engleskom i dobio Rektorovu nagradu. Vi pronađite svoj rad i pokažite preko koje ste se veze zaposlili u ministarstvu', poručio je Milanović Jandrokoviću.

19.3.2013.
14:54
VOYO logo

HDZ-ovac GordanJandroković je primijetio kako je rasprava u Saboru opet postala mučna jer "premijer docira i moralizira". Poručio je Milanoviću da njegova vlada nije dosljedna jer u njihovih prvih 15 mjeseci "Hrvatska je nazadovala jer nema strategije ni programa". "Čak je i Jakovčić rekao da je Plan 21 mrtav".

"Čačić predaje liste za Europski parlament i poziva se na europski standard, a ova vlada nije niti poštena niti moralna, svaki dan moralizira, a ne priznaje da pada pozlata s tih njihovih epiteta. HDZ ni HDSSB nece posrzat novog ministra", dodao je Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Mi imamo viziju, a vi ste nas gurnuli u tunel. Vi ovdje spominjete Špičkovinu i Vukovinu, ti su ljudi 50 posto glasovali za SDP, nisam ja to slučajno spomenuo. Ja sam doktorski rad pisao na engleskom i dobio Rektorovu nagradu. Vi pronađite svoj rad i pokažite preko koje ste se veze zaposlili u ministarstvu", odgovorio mu je premijer.

"Ja sam završio dva fakulteta, ali ako ćemo se mi ovako raspravljati, gdje ovo ide?! Mislite da ste bolji od ostalih, a niste. Ovo je povreda poslovnika!", natrag mu je odvratio Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo