TALIBANI TVRDE DA NISU ONI / Saudijac u pritvoru zbog eksplozija u Bostonu!

Image
Foto: CBS News

Nakon što je američki predsjednik Barack Obama u svom govoru rekao da ne znaju tko je počinio ovaj zločin, policija je ipak privela jednog Saudijac jer je počeo trčati s mjesta nesreće.

16.4.2013.
9:43
CBS News
VOYO logo

Nakon što je američki predsjednik Barack Obama u svom govoru rekao da ne znaju tko je počinio ovaj zločin, je li to djelo domaćih ili stranih napadača, policija je privela jednog mogućeg osumnjičenog.

Privedeni muškarac je navodno Saudijac, a policija ga je privela nakon što je počeo trčati s mjesta nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi muškarac koji se našao pored njega smatrao je kako je njegovo ponašanje sumnjivo te ga je srušio na zemlju i držao do dolaska policije. Iz FBI-a su rekli kako muškarac poriče krivnju za eksplozije, ali surađuje s policijom.

Pronađeno je još pet eksplozivnih naprava koje nisu detonirane, a kako bi se spriječila detonacija, svi mobilni signali bili su isključeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: CBS News
Image
Foto: CBS News

"Ovo može značiti jako puno, ali može značiti i jako malo", rekli su iz FBI-a. Tvrde kako privedeni muškarac još nije osumnjičen, već se samo nalazi u pritvoru.

U dvije eksplozije poginulo je troje ljudi, čak je 144 ozlijeđeno, a mnogima su amputirani udovi. Ovo je do sada najveći bombaški napad od 11. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O napadu su se oglasili i Talibani te potvrdili kako vjeruju u napade na SAD, no ovaj nisu izveli oni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo